Outfitové inšpirácie na jeseň



Príroda sa postupne oblieka do krásnych pestrých farieb, vzduch je o čosi čerstvejší, noci a rána sú chladné...ideálny čas schovať sa pod perinu s dobrou knihou a čajom (vínom), popritom si zapáliť vonnú sviečku a vychutnávať si pokoj, ktorý v sebe jeseň nesie. 

Neviem ako vy, ale na mňa toto obdobie pôsobí veľmi upokojujúco, a to až natoľko, že sa mi nechce vôbec nič, ale naozaj nič. Celé dni by som najradšej preležala. Aj u vás to je podobné? Lenže takto to bohužiaľ nefunguje. Musíme si pekne plniť svoje povinnosti aj napriek tomu, že sa nám nechce. 




Ale jeseň má aj niekoľko výhod, napríklad jednou z nich je, že sa môžeme konečne poriadne vyhrať s vrstvením oblečenia a vykúzliť tak naozaj niekoľko zaujímavých a originálnych outfitov. Ja som pre vás pripravila zopár pevne verím, že inšpiratívnych  outfitov, pri ktorých by si každá mohla nájsť to svoje. Niektoré sú viac nápadité, iné zase jednoduchšie a pohodlné. Tak poďme na to! 

Leto už skončilo, ale šaty určite ešte neodkladajte, pretože ich môžete nosiť aj počas jesene. Zaujímavý look docielite, ak si na vrch šiat oblečiete sveter alebo oversize rolák. Už len si k nim obuť zaujímavé čižmy a doladiť tie správne doplnky, presne tak, ako to vidíte na obrázku vpravo hore.




Nastal čas vytiahnuť zo šatníka kožušinové vestičky a doplnky. Chlpatá vesta bude veľmi zaujímavo  vyzerať s mikinou a koženými nohavicami. Už len si obuť ihličky, do ruky vziať listovú kabelku, vlasy vyčesať do "drdola" a môžete vyraziť do ulíc. 

Biele tričko, dobre padnúce džínsy a tenisky sú taká ta klasika v prípade, ak nestíhate. No čo tak vymeniť džínsy za tartanové sako a nohavice? Navyše, ak si k nim obujete tenisky a šiltovku, budete zaručene šik. 



Nielen šaty, ale aj sukne neodkladajte na spodok vašej skrine. Máte krásne nohy? Tak smelo ich ukazujte aj počas jesene. Opäť záleží len na vás, či si k nej obujete ihličky, tenisky alebo čižmy. Ja osobne mám dni, kedy si musím jednoducho na nohy obuť ihličky, vďaka ktorým sa cítim sebavedomejšie a tiež pri mojej výške mi zopár centimetrov navyše neuškodí. Ale sú aj dni, kedy si vyberiem radšej pohodlie, t. j. tenisky alebo čižmy. Vyberte zo svojho šatníka zaujímavú sukňu, napríklad s gingham vzorom. Oblečte si basic biele tričko, denim bundu a outfit, čo má šmrnc je na svete. Nezabúdajte na doplnky, ktoré  každý outfit dotiahnu do úspešného konca. 





Máte chuť "vrstviť", otvoríte skriňu, pozeráte do nej minimálne pol hodinu a vravíte si, že u vás sa nič zaujímavé nenájde? Verte, že nájde! Pevne verím, že sa vo vašom šatníku nachádza mikina, sako alebo blejzer, džínsy a dlhý kabát. Chýbajú vám už len tenisky a ruksak, do ktorého schováte všetky potrebné aj nepotrebné drobnôstky. Pohodlný outfit stvorený do školy, práce, na nákupy, či prechádzky, čo poviete? Navyše touto farebnou kombináciou (biela, sivá, modrá, ružová) nič nepokazíte, práve naopak, docielite ňou veľmi príjemný, ženský a nežný look. 





Niečo pre milovníčky streetstylu! Sexi vzhľad získate vďaka dlhej bielej košeli a výberu tých správnych doplnkov - zaujímavá denim bunda, pokojne aj vo veľkosti oversize a korzet, ktorý vám zvýrazní pás, čím získate krásnu postavu presýpacích hodín. Určite si ku košeľovým šatám obujte ihličky, buď poločižmy alebo čižmy nad kolená. Skvelým doplnkom sú okuliare s priehľadnými sklíčkami, tzv. číre okuliare. 

Tak čo poviete, inšpirovali ste sa?  Máte rady vrstvenie alebo sa mu radšej vyhýbate? Ktorý outfit sa vám páči najviac? 











Koláže:  Vladies 


0 Komentáre